Aprašymas
Sudėtis mėsos ir gyvūninės kilmės produktai, grūdai, aliejai ir riebalai, mineralai, augalinės kilmės dariniai, cukrūs, mielės. DALYS (kg): Maistiniai priedai: vitaminas D3: 295 TV, E1 (geležis): 11 mg, E2 (jodas): 0,4 mg, E4 (varis): 2,7 mg, E5 (manganas): 3,3 mg, E6 (cinkas): 33 mg – technologiniai priedai: pentatrio trifosfatas: 1,2 g. ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALIS: baltymas: 7,6% – riebalų kiekis: 5,6% – Neapdoroti pelenai: 1,6% – Žalia ląsteliena: 0,8% – Drėgmė: 80% – Metabolizuojama energija: 940 kcal / kg – Natris: 0,11% – Kalis: 0,14% – Omega-6 riebalų rūgštys: 1% ir Omega-3 riebalų rūgštys ( EPA / DHA): 0,1%.